Voorbereiden to Go Cruising


   Door Lawrence PaneYou en uw co-kapitein hebben gelezen Chasing Zonsondergangen en beide zijn nu van overtuigd dat gewone mensen zoals u kunt gaan varen in comfort en veiligheid. Dan lees je Steering u rechtdoor en kreeg alle praktische informatie die u echt nodig zijn ter voorbereiding, maar nu let te nemen even de tijd om ervoor te zorgen dat u de kritische zaken goed in de hand.

Wees zeer voorzichtig met het kiezen van een boot naam. Namen die leuk zijn in de VS jachthavens verliezen een beetje glans in de echte wereld van cruisen. Denk aan het effect op de immigratie en douane-ambtenaren wanneer je ze vertelt dat je boot naam is geen geld of RunninAway.

Cruisers bekend geworden door hun boot naam en vervolgens door hun voornaam, zelden of nooit door hun achternaam. Bijvoorbeeld, wij, op Dolphin Spirit werd “de Dolfijnen”, en de koppels op Pilgrim en Osprey had voor de hand liggende toegepast. Schaatsen dicht bij de rand zijn de mensen op Gigolo.

Boot registratie papieren en paspoorten zijn van essentieel belang voor degenen onder ons die graag cruise in een juridische manier. Als voorwaarde van binnenkomst, bijna elk land in de wereld vereist een land, niet een staat, registratie. Amerikaanse vlag kruisers Federaal moet geregistreerd worden indien ze gaan cruise dan Mexico. Iedere persoon aan boord moet een geldig paspoort, met een vervaldatum van meer dan drie maanden voorbij de datum van binnenkomst in een land. Controleer dit voordat u vertrekt, niet een uur voor aanlanding.

Zorg ervoor dat geneesmiddel in te nemen Zee klassen, zoals wij deden, en leren hoe om wonden te hechten, stel botten, injecties geven, neemt de bloeddruk en uitvoeren van harttransplantaties. Gelukkig hadden we nog nooit om deze vaardigheden te gebruiken op onszelf, en het aanbod om ze te gebruiken op andere geresulteerd in wonderbaarlijke terugnemingen voordat we kregen zelfs aan de patiënt te zien.

Uw cruising boot is uw huis, waar alle essentiële en hopelijk een aantal van de luxe van het dagelijks leven moet worden opgeslagen. Het probleem met de opslag op een boot, is dat als je Dont genoeg, is het zeer moeilijk en duur om meer toe te voegen. Als u Cant, die leidt naar de gerelateerde probleem van een zeer ongelukkig co-kapitein, een verkorte cruise en een voortijdige boot verkoop. Adequate opslag die nat wordt, of zelfs vochtig, in het algemeen heeft hetzelfde resultaat.

Na het leren van de harde manier, ontwikkelden we een simpele regel: lading aan boord van alle kleren, voorzieningen en onderdelen je denkt dat je nodig hebt, dan gooien de helft van de kleding en de helft van het voedsel, en vul de ruimtes gecreëerd met meer onderdelen. Voedsel en kleding kan altijd worden gekocht.

Onthoud dat alles wat reserveonderdelen je draagt altijd niet onder een zeer belangrijk item, en de enige manier om ervoor dat u genoeg is voor het trekken van een kloon van uw boot met u mee. Ik had klaar wederopbouw een van de toiletten en is een aanscherping van de laatste van de hold-down bouten, als de wc-pot gebarsten, rechts van het midden. Wie draagt een reserve wc-pot?

De wereld is bezaaid met alcohol woestijnen. Omdat ze bestaan, en omdat jachten hebben slechts beperkte opslagcapaciteit gebieden, waarvan sommige te worden toegewezen aan voedsel en reserveonderdelen, is het zo belangrijk is om te weten waar deze zijn, zoals het is om de orkaan cycloon en gebieden die vatbaar weten.

Volgens de meeste van de cruise boeken en artikelen lezen wij voor zeilen, zelfsturing mechanismen en snelkookpannen waren de belangrijkste onderdelen van de uitrusting aan boord van een boot. Wat een onzin, maar een groot segue aan wat werkelijk de kritieke punt in elke cruise boot wc-papier.

Meer uren ankerplaats cocktail tijd worden besteed bespreken wc-papier dan bijna ieder ander onderwerp, afgezien van de duidelijke leider, “Crazy kruisers we hebben ontmoet die niet in de cockpit van deze avond.” Iedereen heeft zijn eigen theorie over hoeveel rollen moeten worden uitgevoerd, en voor de hand liggende voorwaarde hoeveel vellen per flush is aanvaardbaar.

Er is niets meer dan wanhopig de kruiser die uitgeput van het lezen van materiaal, het naderen van elke nieuwe boot in een bevestigingspunt met de melancholie van de kreet: “Heb je boeken te ruilen?” Hij is degene die citeert interessante punten uit de Furuno Radar Gebruikers Handleiding cocktail op tijd, en kan gezien worden openlijk lezing zijn wife Danielle Steeles romans. Het enige wat wij hebben toegevoegd aan Dolphin Geest dat betaalde zich over en werd boekenkasten, ongeveer 30 meter van boekenkasten, en we vulden ze tot overvol.

Geneeskunde, drank, reserveonderdelen, wc-papier, boeken, papieren boot, boot namen die zei dat alles wat je nodig om te gaan cruisen was welke richting weet is het de richting van de ondergaande zon? Lawrence Pane zeilde met zijn vrouw en jonge zoon, en zijn expertise op het gebied van zeilen, varen en reizen, uitgedrukt door middel van twee boeken, heeft tal van artikelen in tijdschriften en zeer populair seminars, hoogte, bijgestaan en vermaakt een breed publiek van zeilers en niet-zeilers. Bezoek Chasing Zonsondergangen om te genieten van de fotos, koop de boeken, en check up van komende seminars .