Waarom CV Fail


   Door Ed SharpIve geweest kloppen rond het bedrijfsleven meer dan 20 jaar nu en Ive gezien vele, vele hervat. En Het houdt nooit op me verbazen hoe velen van hen alleen Flat Out mislukken! Waarom denk je dat dat is?

Is het omdat de meeste mensen alleen maar weten niet hoe te zetten een CV samen? Hmm, misschien. Maar de meeste mensen nooit dienen slechts een cv in hun job te zoeken. Dus shouldnt er enige verbetering van de ene naar de volgende?

Ik denk dat er drie belangrijke factoren die het werk tegen de gemiddelde werkzoekende als het gaat om het opbouwen van een goede CV. Beschouw ze als drie belemmeringen die ieder van ons heeft te overwinnen. Hier zijn ze.

The Time Obstacle …

We leven in zeer drukke tijden. Wanneer were niet haasten naar zijn werk, van werk naar huis haasten, haasten om voetbal praktijk, koor praktijk, of piano praktijk were proberen in te halen op de factuur, e-mails, of klusjes. Hoe kunnen we snijden de tijd om samen te stellen dat de moordenaar te hervatten?

Nou, de harde waarheid van het is there geen speciale pil die u kunt nemen om meer tijd in je leven te creëren. Als je tijd voor iets willen, hebben youll om het weg te nemen van iets anders. En that is meestal een pijnlijke keuze. Mijn advies zou zijn om klein te beginnen en proberen om het te doen in kleine stappen. Zo neemt een beetje van uw lunch uur om iets te doen met betrekking tot uw CV. Als u zich houdt met het voor een paar dagen zal krijgen om een (goede) gewoonte. Zodra youve gekregen gaat het, zoek naar een andere plek waar je kunt vouwen. Youll versteld staan hoe die kleine plakjes van tijd opgeteld in prestatie.

De Skill Obstacle …

Het schrijven van een goed CV is het schrijven van bepaalde vaardigheden die arent echt geleerd op school. Zelfs mensen met een echt schrijftalent strijd met cv schrijven zodat Dont slecht gevoel. Dit is een vaardigheid die u moet leren door te doen.

Ive pakte mijn CV-schrijfvaardigheid in de afgelopen 20-enkele jaren door het schrijven, lezen en worden blootgesteld aan misschien wel duizenden hervat. Als je sommige natuurlijke schrijven vaardigheid hebben, neem dan een schot op het schrijven van uw cv … werk via het … youll een beetje beter met elk ontwerp. Maar als je Cant “schrijf je weg uit een papieren zak,” dan moet je om wat te helpen.

Haal je handen op sommige hervatten sjablonen en proberen uw ervaringen en prestaties knijp in hun formaten. Koop een goedkope hervatten bouwer om je op weg gaan. Vraag een ervaren vriend of familielid om je mentor. Met andere woorden, “Reach Out” voor hulp … youll versteld staan hoeveel mensen zullen willen geven je een handje.

De Dedication Obstacle …

Het schrijven van cvs, het verzenden ze uit, volgen hen, en follow-up van hen is echt werk! It Jammer dat we Dont krijgen voor betaald. He, een minuut wachten … we krijgen voor betaald. Want als wij vasthouden aan het, krijgen we de baan.

Probeer niet te ontmoedigen. Het vinden van een baan is een aantal spel. Hoe meer je cv stak daar, hoe beter je kansen. Maak er een gewoonte van “doen de volgende.” Zelfs als youve landde een interview … vooral als youve landde een interview! Houd zwengelen ze uit, steeds beter met elk een, en een dag … … POW youll hebben die baan aan te bieden. In feite, Ill wedden dat als je in de “kruk-em-out”-mentaliteit, youll meer dan een baan te bieden.

Succes met je zoeken naar een baan en bedankt voor readingEd Sharp is een semi-gepensioneerde zelfstandige business consultant die woont in het zonnige Zuid-Californië, waar hij houdt steeds besteed aan de Fortune 1000-managers vertellen hoe zij hun werk beter te doen. Hij is een regelmatige medewerking aan diverse websites en is de oprichter van ResumeBlue.com .

This entry was posted in Leiderschap and tagged , , . Bookmark the permalink.