Wat doet een Stay At Home Mom Put On Her Resume ?


   Door Charissa BearCNN recent gepubliceerde resultaten van het onderzoek gedaan te Salary.com. Zij verklaarde dat “De typische moeder zet in een 92-urige werkweek, het bedrijf gesloten, en werkt ten minste 10 arbeidsplaatsen. In volgorde van aan hen besteed uur per week, deze zijn: huishoudster, day-care center leraar, kok, computer-operator, wasmachine exploitant, conciërge, faciliteiten manager, van bestuurder, chief executive officer en psycholoog. Bij het uitzoeken van de mediaan salarissen voor elke positie, en het berekenen van het gemiddelde aantal gewerkte uren bij elk van de onderneming kwam met 138.095 dollar — drie procent hoger dan resultaten laatste years. ”

Dat alleen al moet een verblijf thuis moeder zich gewaardeerd voelen. Helaas zijn niet alle potentiële werkgevers zien het op die manier. In plaats van een fantastische kandidaat die meer dan geschikt voor multitasking, problemen oplossen en met een onberispelijke organisatie vaardigheden, zien ze een moeder die hasnt werkte in jaren. Het dilemma hoe kan SAHMs u een cv, die de gelegenheid om een interview te ontvangen aanbiedingen?

Concentreer je op je vaardigheden. Er is geen harde regel die zegt dat een CV is slechts beroep geschiedenis. In plaats van gebruik van kogels die aantekeningen resultaten. Bijvoorbeeld

In plaats van: Taxi Driver Moms

Probeer: over betrouwbare transport.

In plaats van: Aan de kinderen naar en van school, de praktijk en lessen

Probeer: 100 aanwezigen. In de afgelopen acht jaar heb ik niet genoemd in een keer ziek geweest, noch tardy de geplande afspraken.

In plaats van: Wasserij slaaf

Probeer: In staat om meerdere projecten multitasken op een bepaald moment, resulterend in een vlot verlopen operatie.

In plaats van: Sibling scheidsrechter

Probeer: Kalm onder druk.

Je krijgt het idee. De grootste uitdaging moeders hebben om terug in de beroepsbevolking is dat gebrek aan zelfvertrouwen of een gevoel van prestaties. Blijven thuis om het huishouden en de zorg voor het gezin te beheren is een van de moeilijkste beroepen rond. Als je Dont geloof mij vraagt een verblijf thuis moeder. Vrijwel iedereen zal het erover eens dat zij het veel gemakkelijker de verzameling van een salaris van iemand anders, maar er is geen vergelijking tot de voordelen van thuis werken.

Veel plezier met uw hervatten; Dont vast komen te zitten in het moeras zorgen te maken over gebrek aan werk geschiedenis. Concentreer je op je overdraagbare vaardigheden en youll in orde. Als youre nog steeds op een verlies op de beste manier om je vaardigheden weer te geven, overweegt iemand inhuren om u te helpen samen een professionele cv en sollicitatiebrief. Je hebt wat nodig is. Werkgevers zullen worden gelukkig voor u hebben op hun team! Je kunt het! Charissa Bear is de eigenaar van MomsInc.biz, een werk thuis bron gewijd aan het helpen thuis blijven moeders en werkende moeders vinden naar huis gebaseerde loopbaan .

This entry was posted in Leiderschap and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.