waterwild Hunters – Call Die eenden en ganzen Met een passie


   Door Jadran N. TransconaIf de grote Amerikaanse Mark Twain (Samuel Clements) was een eend of watervogel jager hij zou goed zijn geciteerd dat “Watervogels bellen is 90 art. De helft kan worden gezegd dat wat sommigen noemen” wetenschap “”. Waar de wetenschap deel van eend bellen kan worden geleerd, maar de artistieke vermogen komt alleen met de praktijk, tijd, grote toewijding, geduld en een maatregel van eenvoudige natuurlijke talenten.

        In de Canadezen waterfowling wereld kan worden gezegd te worden beschouwd in het algemeen slecht “eend of watervogel bellers” in vergelijking met hun Amerikaanse jacht neven. De simpele reden en uitleg hiervoor is dat in de Verenigde Staten de concurrentie intens is om te schieten, vanwege de hoge concentratie van vogels op de overwinteringsgebieden en de daaropvolgende hoge concentraties van jagers uit van dezelfde watervogels. Canadese watervogels aan de andere kant, met name in de herfst. zijn over het algemeen op grote schaal met een groot deel van de onervaren, jonge van het jaar vogels. Het kan worden gehouden als gevolg dat ze aanzienlijk minder “blind verlegen” en achterdochtig. Ook een groot deel van het vocabulaire van de duck heeft betrekking op haar vrijage rituelen. Ze communiceren voornamelijk omwille van de liefde, maar niet hun paar obligaties vorm tot laat in de herfst, dat is wanneer de meeste Canadese wateren bevroren zijn.

                   Toch meeste Canadese eenden of ganzen jagers hoofd daarbuiten met een oproep. Het kan gissingen of geschat dat hun roeping helpt bij hun jacht op de resultaten en de effectiviteit minder dan de helft van de tijd. Er zijn manieren om die vogels bellen, en manieren om deze eenden en ganzen bellen.

                   In hoogland kringen spel vogel kan worden geoordeeld dat de wilde eend is de meest geïmiteerd door vogel bellers. Wat is het verbazingwekkende is hoeveel zo niet de meeste jagers uit voor wilde eenden niet eens beseffen dat de eenvoudige “kwakzalver” die vaak wordt toegeschreven aan wilde eend komt uit het vrouwtje wilde eend het “kip” alleen. Inderdaad het mannetje wilde eend woerd heeft een scherpe raspende stem die weinig of veel jagers zouden herkennen. Het goede nieuws en de consequentie is dat als je hoort, en erkennen de afzonderlijke oproep van de wilde eend woerd dan betekent dat dat hij waarschijnlijk binnen bereik zijn.

               Het kan worden gezegd dat als je gaat een vogel meester noemen – dan de een naar, leren als een goede start is de meest populaire duckcall van allemaal – de “highball”. “De highball kan worden gezegd dat een luide aandacht grijpen vocalisatie die het beste is gebruikt bij meisjes vliegen hoog en eigenlijk uit de buurt van uw set-up. Ook wel aangeduid als” de hagel “call of ook als de” come back “noemen, zijn primaire doel is om vogels wenden tot uw richting wanneer ze uiteraard nog andere programma op hun hoofd. In termen van het gebruik, de praktijk en toepassing van deze watervogels oproep, kan worden gezegd dat als er een regel of een aanbeveling betreffende de “highball” watervogels oproep die niet te verlegen over het gebruik van deze oproep, als je ontdekken of snel tot de conclusie gekomen op het vliegen, dat de vogels of wat je zou kunnen noemen “uw vogels” vliegen weg van uw verspreiden. Je kunt niet veel doen van schade. Aan de andere kant, als de vogels zich reeds op hun weg naar waarom neem je dan een kans van schrikken de vogels en ze veranderen natuurlijk van je af.

                        Op het einde watervogels bellen is zowel een kunst als een wetenschap, samen met enkele natuurlijke talent. Neem de tijd en de energie om jezelf te besteden aan het leren, oefenen en experimenteren met een aantal van de hardware, de vaardigheden en de kneepjes van het vak als het gaat om bellen die kostbare watervogels of ze worden eenden of geese.Hunt Lake Manitoba Narrows
Huur Manitoba Vacation
Eigenschappen
Manitoba Jacht Hengelsport
Outfitters