Web-Video-campagne Creation 101


   Door Jerry BaderEveryone weet wat tv-commercials zijn, hoe lang ze zijn, en wat de verschillende formaten en stijlen bestaan, variërend van de hard-wasmiddel advertenties te verkopen aan de verkoop van soft-feel-good stuff.

De meeste mensen, vooral degenen die verslaafd zijn aan s avonds laat televisie erkennen ook de standaard infomercial formaat met de bekende over-enthousiaste gastheer, onaangenaam pitchman, de uitbundige shills betaald, en het verzonnen, fantastische demonstraties. En natuurlijk, het let niet te vergeten de altijd aanwezige Maar wacht there is meer! Bel nu en krijg nog meer “Er zijn veel manieren om doeltreffend levering een marketing boodschap en dit is niet een van hen.

Whats a Web-video-commerciële eigenlijk?

Misschien It is gewoon ons, maar Im vinden meer en meer opdrachtgevers open voor het idee dat Web-commercials moeten iets anders, iets leuk, iets informatief, en vooral iets onvergetelijk. Het isnt over het creëren van iets virale omwille van zijn virale, maar eerder iets dat de moeite waard is de tijd en moeite om te zitten door.

Als u uw video-project met een televisie mentaliteit je gaat een hoop geld afval op slechte ideeën en dure productiekosten die niets toevoegen aan de levering van een gedenkwaardige bericht.

Big productiekosten kunnen verbeteren van de reputatie van de video-producent of voer het ego van de executive suite, maar ze zelden meer spullen verkopen. En het ergste van alles uitwerken producties in het algemeen ertoe leiden dat de cliënt om te bezuinigen op het aantal videos gemaakt voor de campagne. Een video doesnt hebben dezelfde blijvend effect als een reeks van videos met een vergelijkbaar thema en boodschap. Voor het gebruik van favoriete uitdrukking poker legende Scotty Nguyens, “Its over de campagne, baby!”

Dus zonder verdere preambule hier is Web-Video-campagne Creation 101.

Web-Video-campagne Creation 101 – Het Plan

1 Definieer Focus

Uw marketing boodschap moet gericht zijn op een idee. Als u probeert om alles wat je kunt doen, of een aanbod proppen, in een video-presentatie van alles wat je doet, is het verdunnen uw core marketing boodschap, het element dat maakt je anders en beter dan uw concurrenten – u bent beter dan uw concurrenten, is het niet niet?

Een reden waarom sommige bedrijven hebben zoveel moeite met dit concept is dat ze zijn opgeleid te concentreren op de oude functie-baten-ratio. Dit is een spel dat ik garandeer je verliest, tenzij u bent de grootste, beste gefinancierd en meest meedogenloze Cutthroat bedrijf in uw branche. Misschien dat u en uw bedrijf beschrijft, maar that is onwaarschijnlijk.

Voor een klein of middelgroot bedrijf dat denkt dat dit de weg naar succes formaat, te lezen boek Zyman Sergios “The End of Marketing As We Know It”. Heer Zyman is de voormalige Chief Marketing Officer van de Coca-Cola Company en de man die verantwoordelijk is voor New Coke. It niet dat de heer Zyman doesnt weten wat hes over, maar is er slechts een Coca-Cola en ik durf zeggen dat de meeste bedrijven Dont vallen in dezelfde categorie. Tenzij youre een multinational, proberen om uw bedrijf te runnen als een recept voor een ramp.

Dus, als je shouldnt worden reciteren van een bos van feiten en mogelijkheden, wat moet u zich richten op: emotionele waarde toe te voegen. It is de sleutel tot het slaan van een zenuw in de psyche van uw audiences. Richt uw marketing op het psychologische voordeel u aanbiedt en uw concurrentie zal worden gelaten in het stof.

2 Build A BME Structuur

Als u wilt dat de kijkers om te onthouden wat je zegt en hopelijk reageren, dan is uw videos moeten een verhaal dat een beeld wordt in de kijkers herinnerd dat theyll nooit vergeten vertellen. Zonder gewonnen van een dood paard, je gewoon Cant gooien van een animatie met een bos van opsommingstekens punten of een reeks van stock-royalty-vrije afbeeldingen die gebruikt zijn vaker dan de dames in de lokale red-light district en verwachten dat doeltreffend te zijn.

Om effectief te leveren uw core marketing bericht moet u uw videos structuur rond de BME verhaal formaat. Eenvoudig gezegd, moet een verhaal hebben een begin, midden en einde.

Dit is geen rocket science, maar toch is het een eenvoudige methode die lijkt te veel van ondernemers en managers ontsnappen. Uw verhaal moet beginnen met een probleem dat u kunt oplossen, overgaan tot een niveau van frustratie of ergernis, en eindigen met een oplossing; een begin, een midden en een eind. Nu wasnt zo hard, was het?

3 Maak Handtekening Persoonlijkheid

Waarom heb je bepaalde programmas kijken op televisie en andere niet? Zeker bepaalde genres beroep op een of andere niet, maar het succes van een tv-serie is gebaseerd op de verbinding die het publiek heeft met bepaalde personages. Als je van de karakters op CSI(Los Vegas) Ik durf zeggen dat de karakters opCSI Miamizijn een complete turn-off en misschien vice versa.

Het punt is uw merk, of vertegenwoordigd door uw bedrijf of door een bepaald product, moet een bepaalde persoonlijkheid. Dat persoonlijkheid als het verschil tussen de Los Vegas en Miami CSI-team is zeker voor het genereren van zowel positieve als negatieve reactie, en dat is goed.

Als je denkt dat je moet alleen het genereren van positieve reacties van uw marketing, dan zul je nooit een succesvolle marketeer omdat youll nooit iets zeggen memorabele of interessant. Sommige mensen haten absoluut David Caruso, maar dat doesnt stoppen de mensen die graag willen dat hij zijn show een consistente top tien beoordelingen performer te maken.

4 Maak dialoog dat resoneert

Als u een video-web-marketing campagne geproduceerd voor de productie van een betaalbaar budget hebt u voorbij de oude bromide, gevolgd door de traditionele film-en televisie-industrie – laat het willen, Dont vertellen.

Allereerst tonen is altijd duurder dan het vertellen en het doesnt hebben de nuance en verfijning van communiceren door middel van het gezicht en de stem van een echte mens. Met excuses aan alle aspirant-John Woo, hebben woorden betekenis, spraak is het effect, mensen het product te verkopen. We maken een commercieel, niet een feature film of tv-show. Er zijn overeenkomsten, maar er zijn ook verschillen.

Het script is de kritische element in het maken van uw punt, uw boodschap en het creëren van die ongrijpbare merkpersoonlijkheid weve over gesproken.

5 Voeg Passende Memory Prompts

Dus nu dat we ons geconcentreerd hebben psychologische waarde toe te voegen, gestructureerde ons verhaal met een begin, midden en einde, onze handtekening persoonlijkheid en een dialoogvenster scripted om alles aanwezig, we moeten nu een paar verbeteringen.

Een succesvolle web-video-campagne is zeker niet een PowerPoint-presentatie geschikt gemaakt voor video en hoeft ook niet als een van deze zeer geproduceerde tv zoekertjes bedrijven als de auto. Invulling van het bericht gaat over contact met je publiek, dat is de reden waarom het script en de keuze van de presentator is van cruciaal belang, dat brengt mij bij het punt van het gebruik van de vennootschap president of sales manager als woordvoerder – vergeet het maar. Het is een slecht idee, een heel slecht idee. Allereerst uw sales manager zal waarschijnlijk werken voor de concurrentie in een paar maanden, en andere dan de echtgenoot van de presidents, niemand echt wil om naar te luisteren, of kijk naar hem of haar laat staan overtuigd zijn van wat ze hebben te zeggen. Acteurs en voice-over talent weet te kijken, en hoe leveren een lijn, that is wat ze doen.

Afhankelijk van wat de specifieke scenario wordt gepresenteerd is, zijn er bepaalde technieken die kunnen helpen een campagne komen met zijn publiek.

Muziek kan een belangrijke factor bij het verbeteren van het geheugen bewaren, maar alleen als het goed wordt gebruikt. Het voorbehoud dat ik uitgesproken voor royalty-vrije beelden van toepassing op royalty-vrije muziek. Een van mijn favoriete reclamecampagnes is de Wayspa kerstcadeau serie. Deze reeks van video-commercials is buitengewoon grappig en ik denk dat effectief, maar de slogan bevat de beruchte “F-woord en dat zeker zal blijken sommige mensen af. De muziek die zij gebruikten als hun handtekening themas opgedoken over een nieuwe kerst advertentie campagne voor een lokale sieraden retail keten. Terwijl ik keek naar deze commerciële spelen twaalf keer tijdens de avond, alles wat ik kon denken was de “F-woord slogan. Niet precies wat het mooie midden-van-de-weg, Dont beledigen iemand detailhandelaar probeerde te bereiken.

Muziek heeft een enorm psychologisch effect op de kijker, het biedt stemming, verhoogt de persoonlijkheid, en indien gescoord aan de presentatie kan stress een aantal belangrijke punten die krijgen ingebed in het geheugen van kijkers omwille van de muzikale nadruk.

Een ander belangrijk gebruik van muziek is als een handtekening logo-tag, zoals de bekende Intel-tag die elke schijn van hun logo of de beroemde drie-nota NBC geluid-tag begeleidt.

Voice-overs zijn een andere manier om karakter, persoonlijkheid te creëren, en het geheugen verbetering binnen een video presentatie. Cutaways van passende beelden of montages, of tekst op het scherm aanwijzingen zijn ook doeltreffende middelen van de versterking van het geheugen bewaren van een presentatie. Al deze technieken te verbeteren en te benadrukken indien goed gebruikt, maar als ze worden misbruikt, zoals zo vaak het geval is, krijgen ze herinnerde zich voor de verkeerde redenen.

6 Wees Vet of Save Your Money

Dit is het web hebben we het over, een omgeving waar het is essentieel voor opvallende als je verwacht te krijgen gehoord, laat staan om effect te hebben. Je kunt niet, ik herhaal je kunt niet preuts. Wees vet of vergeet het maar. Tenzij u een aantal diepe gepot multinational met meer deeg en marktaandeel dan ideeën dan moet je een verklaring, duidelijk en vastberaden te maken. Het is de enige manier, als je wilt om succesvol te zijn op het web.

Being vet lijkt misschien is vervreemdend sommige potentiële klanten, maar wat het echt doet is de kwalificatie leidt.

7 campagnes te maken geen advertenties

Hoe weet je of youve komen met een goed concept dat zal een effectieve web-marketing advertentie of commercial? Als het conceptheeft benenbetekent dat je kan rollen dat idee uit in een minimum van ten minste zes vergelijkbare, maar verschillende presentaties dan weet je youve heeft iets.

Het is vanzelfsprekend dat iedereen begrijpt dat je gewoon Cant presenteren zoekertje eens en verwachten dat succesvol te zijn. Het moet ook te begrijpen dat je je concept voor te stellen in wisselende configuraties om haar vermogen te maximaliseren te onthouden en om de rommel Web dringen, om niet te wijzen op de noodzaak voor de investering te kosten effectief zijn.

Immers, het moeilijkste onderdeel van de ontwikkeling van een marketing campagne is om te komen met degene die de benen heeft. Waarom afval een geweldig idee op een one-shot inspanning, wanneer je moet melken het voor alle moeite waard its.

Einde

Dus daar heb je web-Video-campagne maken 101: zeven eenvoudige stappen die geeft je een schot op met een effectief marketing campaign.Jerry Bader is Senior Partner bij MRPwebmedia, een website ontwerp bedrijf dat is gespecialiseerd in Web-Web-audio en video. Bezoek http://www.mrpwebmedia.com/ads, http://www.136words.com en http://www.sonicpersonality.com. Neem contact op info@mrpwebmedia.com of telefoon (905) 764-1246 .