Web Video is de toekomst en de toekomst is nu


   Door Andrew DaumUnless u bent gloednieuwe tot het internet, heb je natuurlijk gehoord van YouTube.

De kans bestaat dat u of iemand in uw familie heeft een van de 100 miljoen mensen bekeken videos bekeken alleen vandaag!

Denk na over dat nummer voor een minuut. Op YouTube alleen al zal er meer dan honderd miljoen videos bekeken vandaag. Dat is meer dan vierhonderdduizend videos van een uur.

In 2006 http://Hitwise.com gaf de volgende statistieken over YouTube-gebruikers.

Hitwise gemeld dat 53,82 mannelijke waren; 50,19 van deze mannen waren tussen de leeftijd van 18-34. 29,58 heeft een inkomen tussen $ 30.000 en 59.999 dollar, en 26.52 hebben een inkomen tussen 60.000 dollar en 99.999 dollar respectievelijk.

Op een zijde nota … Nielsen gemeld dat 33 van

YouTubes gebruikers waren meer dan vijfenveertig.

Als we alleen gebruik Hitwise voor statistische doeleinden, geen van deze demografische gegevens lijken demografische uw doelgroep?

Verkoopt u golfclubs, kleding, autos, video games, computers, timesharing, etc, etc? Deze demografische als geheel vertegenwoordigt een enorme hoeveelheid macht – ze zijn spenders.

Voor de hand liggende vraag, hoe doe je tikt in deze hongerige markt van kopers op YouTube en andere video-hosting sites?

Net als de media van oude is nu doen vandaag, u maakt de media ze kijken – online videos.

De meeste van de oude school media zijn nu een aanwezigheid met behulp van video. U kunt nu kijken iets van Greys Anatomy aan de Evening News online. Veel van deze media krachtpatsers hebben samen met YouTube, Google Video en anderen te verspreiden hun inhoud.

Sommige van de YouTube-partners zijn onder Reuters, BBC, SpikeTV, Capital Records, Warner Brothers Records om maar een paar (en dit is alleen op YouTube).

Dit is geen modeverschijnsel. Bouwen merkbekendheid, verkoop van producten en marketing met behulp van video online zal worden gangbare praktijk. Het zal slechts een kwestie van tijd voordat het wordt mainstream en een van de benodigde middelen van zakendoen.

In een paar jaar wordt u kijken naar de YouTube-kanaal op uw televisie. Met uw televisie op afstand – u zullen aandringen op een knop en bestel de nieuwste gizmo zonder dat daarbij uw stoel of het spreken met iemand (iets als je nu kunt doen met QVC).

De infrastructuur voor het samenvoegen van de televisie met web video wordt nu op zijn plaats gezet. Make no mistake about it, zal het gebeuren.

Multi media is de toekomst van het internet, en de toekomst is now.Andrew Daum is de ontwikkelaar / eigenaar van de HowToVideo.tv website. U kunt meer informatie over webvideo door een bezoek aan zijn website op: http://www.howtovideo.tv

This entry was posted in Market. Bookmark the permalink.