Website Building – Zoekmachines Positionering


   Door Gualtiero SantucciWith onze tien jaar lange ervaring op de grafische en design, kunnen wij oplichten uw bedrijf afbeelding op het web – wij geven u advies over de beste manier voor te stellen voor het publiek. Wij kunnen een beeld dat uniek is en herkenbaar in de enorme oceaan advertentie op het web. Onze grafische diensten zullen tolk en het bevorderen van een gecoördineerde beeld van onze klanten met behulp van moderne en aantrekkelijke oplossingen. Onze professionaliteit garandeert een zeer hoge kwaliteit en een continue dienst, van het idee en ontwerp tot aan de zending van het eindproduct.

Als uw site niet is gepositioneerd op de belangrijkste zoekmachines, zal uw potentiële bezoekers niet kunnen vinden in het web. Alle eerder uitgevoerde activiteiten worden, dus nutteloos. RanklLab Studio overwegen indexeren en positioneren als de acties die nodig zijn en om regelmatig te worden gecontroleerd in de tijd als u wilt doen om succes te voltooien uw web-based communicatie project. Onze site positionering diensten zullen bieden complete oplossingen, specifiek en met garantie, geschikt voor uw behoeften:

Marktanalyse

Concurrentie onderzoek

Trefwoorden

Pagina inhoud analyse en optimalisatie

Manuele inschrijving in zoekmachines

Bi-maandelijkse rapportage (PDF-bestand) op de bereikte positie

Korte termijn promotie:

Een bedrijf dat net gelanceerd op de markt een nieuw product wil oprichten een massale reclamecampagne voor een onmiddellijk resultaat te krijgen. In dit geval, on-line communicatie zal gebruik maken van snel promotionele kanalen zeer vergelijkbaar met traditionele reclame technieken: banners. E-mail promoties, nieuwsgroepen.

Lange-termijn promotie:

In dit geval hoeft een bedrijf geen behoefte aan een onmiddellijke advertentie terug, als een strategische keuze of als reeds bedekt met andere promotie middelen. De keuze zal gaan naar een constante aanwezigheid in de zoekmachines, met behulp van technieken op het indexeren van de belangrijkste nationale en internationale motoren. Deze promotie techniek kan worden

geïntegreerd met de tijd tot tijd promotie diensten in nieuwsgroep of via e-mail marketing.

RankLab Studio: Web Site Building en zoekmachine positionering.

Via Mansueto Datti 5-52032 Badia Tedalda (AR), Italië – Receptie / FAX 39.0575.714081 P. IVA: 01395270513Website Bouwen Website Positionering