Who Is Your Inner Critic ?


   nbsp; door: Emily Hanlon
Breng tijd luisteren naar uw innerlijke criticus. Hij of zij is niet comfortabel met de risicos wordt verlangd door een creatieve inspanning. Door zich bewust van de fout jabber van je Innerlijke Criticus, kunt u zien hoe uw gedachten zet tot wegblokkades aan creativiteit.
Tip 3 van Tien tips over creativiteit
Stel je bewuste geest is afgestemd op een radiostation gerund door een enkele disc jockey, je Innerlijke criticus, en je hebt geen manier om het volume lager zet veel minder uit te schakelen. In feite youve uitgegroeid zo gewend aan de constante spreken van de innerlijke criticus, je nauwelijks hes bestellen u over, commentaar, een oordeel en de evaluatie van zowat alles wat je doet of zegt, dit is allemaal zo subtiel en verraderlijke dat u Dont scheiden de innerlijke criticus uit andere delen van je. De Innerlijke Criticus is geworden youit lijkt alsof de enige keer dat je kan ontsnappen aan zijn badgering is wanneer je slaapt. Er is een reden voor. Als u slaapt, je bewuste geest wordt afgesloten. De droom staat of intuïtieve rechterkant van de hersenen, overneemt.
The Inner Critic vermijdt de droom staat als de pest. Hij Cant krijgen een steunpunt in een plaats waar er is geen duidelijke logica, waar de dingen verschijnen, zoals beelden, gevoelens, geluiden en kleuren. Het zou niet verwonderlijk zijn, dan, dat uw beste verhalen, personages en percelen, komen uit deze plaats van dromen, waar weinig bekend is en alles is mogelijk. Het probleem is hoe de controle van het radiostation van de Innerlijke Criticus zo verdraaien dat je je Innerlijke Schrijver tijd wat lucht kunnen geven.
Beantwoord de volgende vragen snel, zonder na te denken.
Wat is de kleur van je Innerlijke Criticus?
Hoe groot is je Innerlijke Criticus?
Wat is de structuur?
Is je Innerlijke Criticus mannelijk, vrouwelijk of beide?
Wat doet de stem van de Innerlijke Criticus klinken?
Maak een lijst van de dingen die je Innerlijke Criticus zegt tegen je. Dont zorgen als je herhalen. Kom terug en toevoegen aan deze lijst als je meer bewust te worden van de innerlijke criticus.
Wat is een creatieve risico nemen je bang?
Maak een lijst van de redenen waarom je Innerlijke Criticus heeft voor u niet nemen van dat risico.
Maak een lijst van de negatieve dingen die je Innerlijke Criticus zegt over het feit dat een schrijver.
Zoek een symbool van je innerlijke criticus. Studenten moeten komen met iets van een foto van een baas van een flacon met zwavelzuur. Het beeld van mijn Innerlijke Criticus is een felle zoekt marionet. Ik wil het binnenste buiten draaien, waardoor het eruit ziet als een onschuldig alien!
Nu, schrijf je Innerlijke Writer. Als haar of hem wat u moet doen als je de stem van je Innerlijke Criticus zeer luid is en destructief. Leg je pen en papier en begin met schrijven. Leer te luisteren naar de stem van je innerlijke Writer. Geef je Innerlijke Schrijver enkele krachtige zenders op de radio in je geest. Draai naar haar wanneer je voelt je al opgedroogd en zal nooit meer schrijven.
Begin nu:
Beste Inner Schrijver ….
Deze oefening werd genomen uit The Hanlon Emilys Art of Fiction Writing of How to Fall Down the Rabbit Hole Without Really Trying. The Art of Fiction Writing heeft genoeg schriftelijk gevraagd naar overstemmen de stem van de Innerlijke Criticus!
kopiëren; The Art of Fiction Writing, Emily Hanlon 1995-2005