Zeven Belangrijke feiten Misschien wilt u weten over sparen voor College


   Door Robert WalshMajor Bedrijven willen kunnen afgestudeerden te huren.

De gemiddelde afgestudeerde college maakt ongeveer 70 meer dan de gemiddelde middelbare school afgestudeerd in zijn loopbaan.

De kosten van het College is sneller stijgt dan de inflatie.

Dollar verstandig, de kosten van het college toeneemt bij meer dan 1.000 dollar per jaar.

Als u in staat zijn om 480 dollar per maand besparen met een rente van 3,5 in een college Fonds van de tijd dat uw kind geboren is aan de tijd die u verzendt hem / haar weg naar school op de leeftijd van 18, zal u betaald heeft voor 4 jaar op een openbare hogeschool of universiteit ($ 145.000) met projectie todays.

With an average of 40 savings of monthly shopping costs for food and household goods, you can save an extra $226 per month to invest in a college-savings-plan.

Beurzen en subsidies zijn beschikbaar voor families op basis van jaarlijkse inkomen van 65.000 dollar of minder.

Saving-en-betalen voor college kan niet zo moeilijk als je denkt. Bespaar geld met de dagelijkse-shopping is de slimme manier om te sparen-voor-college.

Het algemeen, hoe meer je hoort over de hoge stijgende kosten voor een school het onderwijs van vandaag, wordt de kostprijs factor meer beangstigend elk jaar voor de gemiddelde Amerikaanse gezin. Zoals met alles dat beangstigend is dat we proberen te vermijden. Wij verbergen het. We kunnen zelfs willen onze kop in het zand, en hoop dat het gewoon gaat weg. Of het verlamt ons in niet-actie. Maakt niet uit welke reactie ones ISAs liefhebbende ouders te vrezen hebt u de uitdaging het hoofd gezicht op een dag en de eerder hoe beter.

Tegenover een angst hoofd op, zelfs als kinderen, is uiteindelijk hoe we allemaal onze angsten overwinnen. Dus lets reis samen, het It makkelijker dan doen door selftheres ones Safety in Numbers. En je kan een stuk veiliger met deze nummers te plannen, te redden, en te betalen voor een hbo-opleiding voor uw zoon of dochter.

“SMART SHOP-SHOPPING-TIPS SAVE MONEY” wordt onze slogan. Let beginnen met een aantal richtlijnen of regels.

De richtlijn of regel # 1 is zeer eenvoudig: nooit volledige prijs te betalen voor alles wat je koopt. Met een beetje moeite u zult verrast zijn hoeveel u kunt besparen voordat je gaat winkelen.

Volgens een nieuwe opiniepeiling uitgevoerd door de consument Rapporten National Research Center for “ShopSmart” magazine, (vrouwen) klanten die gebruik maken van kortingsbonnen en opslaan van klantenkaarten opslaan van meer dan 10 per jaar op groceriesestimated tot het equivalent van 678 dollar per jaar te worden met een gemiddelde wekelijkse boodschappen reis van 116,00 dollar. Eigenlijk, U kunt een stuk beter dan tien procent! De vrouwen in het onderzoek gebruik van hun coupons af en toe, en zij niet noodzakelijkerwijs gebruik maken van alle van hen.

Dit leidt tot Regel # 2 – ALTIJD Aanmelden voor-klantenkaarten. Dont missen op een verkoop. Meld u aan op alle plaatselijke supermarkten in uw omgeving, en is GRATIS. Elke week verschillende winkels hebben verschillende items te koop. Bijvoorbeeld, als u een klantenkaart voor winkel A, B, maar niet slaan en uw merk koffie of wasmiddel gaat on Sale winkel op B, dan mis je de verkoop. En je betaalt de volle prijs in een winkel, omdat er geen verkoop van uw koffie of wasmiddel er deze week. BE SMART.SHOP SMART maakt de loyaliteit kaarten voor je werken. Wees trouw aan jezelf en SAVE MONEY!

Regel # 3 – het optimaliseren van uw BESPARINGEN-ALWAYS USE coupons. Coupons zijn gemakkelijk te verkrijgen. Controleer uw eerste zondag krant, online gaan, en controleer de winkel te koop advertenties, zowel in de mail en in de winkel.

Regel # 4 – ALTIJD VOORRAAD UP, en KOPEN IN BULK WAT IS ON SALE wanneer het een zeer gebruikt stuk of hoge ticket object als koffie of wasmiddel. Bijvoorbeeld, uw merk van koffie die regelmatig wordt als 10,99 dollar geprijsd voor een grote kan (34 oz. Of meer) gaat te koop voor 5,99 dollar voor de shopper met de winkel klantenkaart. That is een besparing van $ 5,00. Voeg een cent ,50-kortingsbon manufacturers. Nu heb je net hebt opgeslagen 50. (Tip: Houd een open oog voor de coupon dispensers dat hangen uit de schappen in de supermarkt. Als het een coupon biedt voor een item dat u gebruikt, neem 3-4 van hen, en bewaar ze tot het produkt gaat te koop voor de coupons vervaldatum.)

Terug naar de koffie voorbeeld let zeggen, hebt u vier kortingsbonnen voor uw merk van koffie. U koopt vier blikjes koffie en voorraden die in deze prijsklasse en WHAM u net heeft opgeslagen 22,00 dollar voor een 50 BESPARINGEN. Veel beter dan het gemiddelde 10 dat onderzoek voorgesteld. Zelfs als je gaat naar de winkel alleen voor de koffie that op SALE.YOU MADE A GREAT DEAL!

Om uw spaargeld te houden op een 50-niveau leidt tot Regel # 5 – maak gebruik van BUY 1 1 gratis aanbiedingen, GET vooral op de producten van uw gezin gebruikt op een regelmatige basis. Nogmaals, buy in bulk.

Regel # 6 – flexibel met uw boodschappenlijstje als je iets op KOOP: een object die niet op uw boodschappenlijstje deze week, maar je ziet dat het is op de verkoop, en je koopt. Nu er wont een nodig zijn om deze op uw boodschappenlijstje voor de komende twee of drie weken, en u hebt opgeslagen.

Regel # 7: Vraag altijd om een RAIN CHECK KOOP VOOR EEN PUNT dat de winkel er uitgeput van. Op deze manier wordt u gegarandeerd niet te missen op de SALE ITEM. Regen controles kunnen worden goed voor een maand of een jaar, afhankelijk van de winkel-beleid. (Hint: Op de regen te controleren vragen voor maximale bedrag van de post mogelijk voor een meervoudige aankoop in de toekomst.) Deze winkel-Smart shopping-tips kunt u bespaart geld met uw alledaagse-shopping.

Een ander gebied te zoeken naar geld te besparen is met uw Kidswear. U kunt SAVE BIG wanneer u koopt Kids kleding op half-off prijzen of voor uw baby, peuter of tiener. U kunt maximaal een half-off op top-kwaliteit ontwerper Kidswear. Denk eens aan hoeveel dollars u kunt opslaan en toevoegen aan college UW child spaarplan. Elk jaar, hoeveel wil je uitgeven aan kleding voor je kinderen? Doe de mathhow veel besparingen uit de 50 de moeite waard om u en uw child TOEKOMST COLLEGE EDUCATION.year na jaar. Dont kan uw opleiding dollar kind opvoeden iemand elses. Als een liefhebbende ouder je eigen verantwoordelijkheid is om je kind de eerste plaats.

Dit zijn slechts enkele van de mogelijke manieren om half save-off met je boodschappen en kleding uw children koopt, dat zal beginnen met het college een realiteit te maken voor uw kind. Gebruik deze SMART SHOP-SHOPPING-tips om geld te besparen. Zodra u hoeveel geld u sparen voor uw educationset child een goal.plan zie-save-and-pay voor college met uw maandelijkse besparing.

De enquête aangegeven besparing 10 procent op uw boodschappen zou leiden tot een besparing van 678 dollar per jaar. Mijn uitdaging aan elk van u is de gemiddelde besparing van 40 op uw aankopen. Als je dat kan doen. u te realiseren tot 2.712 dollar per jaar, of 226 dollar per maand, en thats alleen op uw boodschappen alleen. Saving-en-betalen voor college niet zo moeilijk zijn als je denkt dat als je eenmaal start met het gebruik van de SMART SHOP-SHOPPING-tips voor al uw aankopen. Automatisch opslaan-geld-voor-college elke keer dat je de regels volgen. Zij vertegenwoordigen Free-for-Money-College didnt je weet dat je nog had.

Het is ons doel om http://robertwalshkidsclothing.com hoop te bieden aan elke familie die de droom van het verzenden van hun kind (eren) naar school. Doorgaan geld te storten in uw Free-College-Money Reward Program elke keer dat u bestelt top-kwaliteit ontwerper kindermerkkleding voor uw kind (eren) ageinfanttoddlerteen ongeacht hun leeftijd of een in-tussen. Herinner Regel # 1: NOOIT PAY FULL PRICE.Robert Walsh, http://robertwalshkidsclothing.com, schrijft artikelen over onderwerpen familie … hoe geld te besparen met grote shopping tips, buy top-kwaliteit ontwerper kidswear op halve-off, met uitzondering van college met Free-College-Money fondsen. Bezoek de website voor een gratis exemplaar van zijn informatieve koopjes Kidswear Nieuwsbrief .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.